A gyümölcsöknek és a saját kidolgozású gyártástechnológiánknak köszönhetően a PSENYECZKY gyümölcsborok is számos antioxidáns vegyületet tartalmazhatnak.Az idő múlásával a bor jellege is változik. A friss boraink a leggyümölcsösebbek, a több éves borok, különösen a magasabb alkoholtartalmúak (7-12 vol%) inkább likőrre emlékeztetnek. A gyümölcsboraink készítésekor az ősi recept, a hagyományok, valamint a saját tapasztalat mellett, kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk a folyamatos személyes ellenőrzésnek, gondoskodásnak. Ez az alapanyag kiválogatásától és tisztításától kezdve egészen a palackozáson át, a tárolásig, szállításig szükségszerű. A legmagasabb élvezeti érték elérése céljából javasoljuk, hogy a PSENYECZKY gyümölcsborokat mindenképpen hűvös 12 °C alatti helyiségben, pincében tárolják és fogyasztásra is így kínálják. Boraink a napjainkban megújult köntösben, saját tervezésű arculattal jelentek meg a hazai piacon.
Új
Díszdoboz
Új
Almabor
Új
Rosé gyümölcsbor
Új
Pirosribizlibor
Új
Kajszibor
Új
Szamócabor
Új
Feketeribizlibor
Új
Körtebor
Új
Szilvabor
Új
Málnabor
Új
Meggybor
Új
Szederbor
Új
Birsalmabor